Ποιοι είμαστε

Η La Stampa είναι 100% Ελληνική και από το 1986 σχεδιάζει και παράγει γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη plus size  με άποψη και μοναδικό στιλ “easy to wear”.

Χρησιμοποιεί μόνο μαλακά υφάσματα από φυσικές ίνες ενώ η φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό του κάθε ξεχωριστού ρούχου La Stampa είναι η αγάπη και σεβασμός στη γυναικεία σιλουέτα. Οι γραμμές είναι ελεύθερες και ακολουθούν το σώμα, τα ρούχα είναι σχεδιαστικά κομμάτια που κολακεύουν χωρίς να περιορίζουν ενω παράλληλα χαρίζουν άνεση και ευελιξία με υψηλή αισθητική 24/7.

Εκτός από 10 καταστήματα La Stampa στην Αθήνα, Καλαμάτα, Λάρισα και πολλά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, η La Stampa αναπτύσσεται και εξάγει όλο και σε περισσότερες χώρες του εξωτερικού. Εκτός του ότι έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει δύσκολες αγορές σε θέματα μόδας όπως Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Αμερική και Σουηδία αλλά και Νορβηγία, Δανία, Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Κύπρος, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδάς και Αυστραλία, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της Κίνας και έχει ένα πιστό fan club σε όλο τον κόσμο που αυξάνεται διαρκώς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Pre-loader